Over Co-Med

Huisartsenorganisatie Co-Med, opgericht in 2019, heeft een antwoord op de toenemende druk op de huisartsenzorg. Co-Med heeft inmiddels ruime ervaring met praktijkovernames.

De Nederlandse huisartsenzorg staat onder grote druk: gebrek aan huisartsen/praktijkhouders én een sterke toename van administratieve- en managementtaken.

Co-Med is van mening dat de huisarts zich volledig moet kunnen concentreren op de patiëntzorg en aanverwante taken. Dat betekent dat de huisarts ontzorgd wordt van alle niet-managementtaken. Ook kan de organisatie van de patiëntzorg ontlast worden door taakdelegatie, taakherschikking en introductie van digitale zorg.

Vacatures

Ben je op zoek naar een werkplek die binnen meerdere praktijken in Nederland opereert? Die innovatief is en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan?

Dan hebben wij de baan voor jou! Zie hiernaast de vacatures voor de huidige mogelijkheden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Cliëntenraad

Co-Med wil dat huisartsenzorg zo veel mogelijk aansluit bij de behoefte van onze patiënten en richt hiervoor een cliëntenraad op. Wilt u hier een bijdrage aan leveren? Word dan lid van onze cliëntenraad en speel een belangrijke rol in het vormgeven van de toekomst van onze huisartsorganisatie. Klik hier voor de wervingstekst en het functieprofiel. 

Onze partners

Co-Med hecht veel waarde aan samenwerking met organisaties en bedrijven. Coöperatie VGZ is een van de zorgverzekeraars waarmee wij overeenkomsten hebben voor het leveren van huisartsenzorg in Nederland.