Over Co-Med

Huisartsenorganisatie Co-Med, opgericht in 2019, heeft een antwoord op de toenemende druk op de huisartsenzorg. Co-Med heeft inmiddels ruime ervaring met praktijkovernames.

De Nederlandse huisartsenzorg staat onder grote druk: gebrek aan huisartsen/praktijkhouders én een sterke toename van administratieve- en managementtaken.

Co-Med is van mening dat de huisarts zich volledig moet kunnen concentreren op de patiëntzorg en aanverwante taken. Dat betekent dat de huisarts ontzorgd wordt van alle niet-managementtaken. Ook kan de organisatie van de patiëntzorg ontlast worden door taakdelegatie, taakherschikking en introductie van digitale zorg.

Vacatures

Ben je op zoek naar een werkplek die binnen meerdere praktijken in Nederland opereert? Die innovatief is en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan?

Dan hebben wij de baan voor jou! Zie hiernaast de vacatures voor de huidige mogelijkheden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

VGZ is één van onze partners

Co-Med hecht veel waarde aan samenwerking met organisaties en bedrijven. Eén van de partners die onze initiatieven van harte ondersteunt (en daar zijn we maar wat trots op!) is VGZ, één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland.