Over Co-Med

Co-Med BV is opgericht in 2019 als antwoord op de toenemende druk op de huisartsenzorg. Co-Med heeft inmiddels ruime ervaring met praktijkovernames.

De Nederlandse huisartsenzorg staat onder grote druk: gebrek aan huisartsen/praktijkhouders én een sterke toename van administratieve- en managementtaken.

Co-Med stelt zichzelf als hoofddoel dat de huisarts zich volledig kan concentreren op de patiëntzorg en aanverwante taken. Dat betekent dat de huisarts ontzorgt wordt van alle niet-managementtaken. Ook kan de organisatie van de patiëntzorg verlicht worden door taakdelegatie, taakherschikking en introductie van digitale zorg.

Vacatures

Ben je op zoek naar een werkplek die binnen meerdere praktijken in Nederland opereert? Die innovatief is en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan?

Dan hebben wij de baan voor jou! Zie hiernaast de vacatures voor de huidige mogelijkheden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

VGZ is één van onze partners

Co-Med hecht veel waarde aan samenwerking met organisaties en bedrijven. Eén van de partners die onze initiatieven van harte ondersteunt (en daar zijn we maar wat trots op!) is VGZ, één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland.