Over Co-Med

Co-Med BV is opgericht in 2019 als antwoord op de toenemende druk op de huisartsenpraktijken. Co-Med is een initiatief van mensen met ruime ervaring in de eerstelijnszorg én met ondernemen.

Hierbij heeft Co-Med als hoofddoel de huisartsen van nu en de toekomst te ontzorgen van alle niet medische management betreffende zaken.

Co-Med heeft als hoofddoel de huisartsen van nu en de toekomst te ontzorgen van alle niet-medische managementtaken. Waarbij ervoor gewaakt wordt dat de huisarts zijn/haar zelfstandigheid en ondernemerschap behoudt, maar aan de andere kant wel de voordelen behaalt uit de schaalgrootte door samenwerking met Co-Med.

Co-Med doet dit door deel te nemen in een maatschap of BV (afhankelijk van de gekozen structuur van de bestaande praktijk). Hiermee ontstaat een hecht partnerschap waarbij de huisarts zich weer 100% kan focussen op de patiënt en volledig ontzorgd wordt voor alle organisatorische en niet-medische taken.

Vacatures

Ben je op zoek naar een werkplek die binnen meerdere praktijken in Nederland opereert? Die innovatief is en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan?

Dan hebben wij de baan voor jou! Zie hierlangs de vacatures voor de huidige mogelijkheden.

Onze partners

Co-Med hecht veel waarde aan samenwerken vandaar ook dat wij trots zijn om onderstaande bedrijven als partners te mogen noemen voor onze initiatieven: