Voor informatie over een van onze praktijken kunt u hier terecht. Voor levensbedreigende spoed kunt u 112 bellen.

Huisarts dr. Stefan van Rooijen lanceert Plan je Fit

Begin deze maand (januari 2024) heeft dr. Stefan van Rooijen, huisarts in de Co-Med praktijk in Helmond en De Dokterspraktijk in Asten, het programma Plan je Fit gelanceerd. Het betreft een nieuwe methode om stap voor stap te werken aan een gezonde leefstijl. Op 2 januari is zijn boek, in bijzijn van Olga Commandeur, gepresenteerd. De komende 6 maanden geeft Stefan iedere maand een webinar, waarbij hij aan de hand van de thema’s in het boek uitleg geeft wat een gezonde leefstijl is en hoe daar te komen. Co-Med vindt dit een geweldig initiatief en daarom hebben alle collega’s een exemplaar van Stefans boek Plan je Fit ontvangen. Daarnaast kunnen zij zich inschrijven voor de webinars die gratis te volgen zijn.

In de wachtkamer van iedere Co-Med praktijk ligt een exemplaar van het boek (met flyers), zodat ook patiënten gemotiveerd kunnen raken om aan dit programma deel te nemen.

We hopen dat veel collega’s en patiënten hier enthousiast van worden en dat Stefans missie – heel Nederland een blijvend gezonde leefstijl– hier stevig mee ondersteund wordt.

‘Olga Commandeur onthult waarom Plan je Fit zo effectief is’

https://www.linkedin.com/posts/dr-stefan-van-rooijen-16400284_de-energie-en-warme-woorden-van-olga-commandeur-activity-7148568792791465984-ikPx?utm_source=share&utm_medium=member_desktop