Voor informatie over een van onze praktijken kunt u hier terecht. Voor levensbedreigende spoed kunt u 112 bellen.

Hoofdkantoor Co-Med en huisartsenpraktijk Breda behalen kwaliteitscertificaat HaZo24

Het hoofdkantoor van Co-Med Zorg BV en de huisartsenpraktijk Co-Med Breda zijn per direct HaZo24 gecertificeerd. Daarmee voldoen genoemde vestigingen aan het keurmerk voor huisartspraktijken, met kwaliteitseisen opgesteld vanuit de internationale ISO-normen. Het behalen van het HaZo24-certificaat toont aan dat bij Co-Med systematisch en continue wordt gewerkt aan kwaliteitsverbetering.

Erkend kwaliteitssysteem

Co-Med is in het voorjaar 2023 gestart met het implementeren van HaZo24, een landelijk kwaliteitssysteem conform het normenkader van de internationale ISO gerelateerde NEN:15224. HaZo24 wordt reeds door veel huisartspraktijken in Nederland gebruikt en is een door accrediteringsinstanties erkend kwaliteitssysteem.

Toetsing vlekkeloos doorstaan

Het hoofdkantoor van Co-Med Zorg BV en de huisartsenpraktijk Co-Med Breda zijn in december 2023 getoetst door de onafhankelijke certificerende instantie LRQA die o.a. constateerde dat Co-Med in staat is om te voldoen aan de eisen die door de cliënten en wet- en regelgeving worden gesteld. Ook zijn risico’s dusdanig afgedekt dat ononderbroken levering van producten en diensten kan worden gegarandeerd. LRQA voegt eraan toe dat Co-Med op een positieve manier inzet op klantgerichte verbeteringen en dat het hoofdkantoor en de huisartsenpraktijk Co-Med Breda de toetsing vlekkeloos hebben doorstaan.

Plaatsingsdatum bericht: 24 januari 2024