Voor spoedgevallen, contacteer uw praktijk rechtstreeks.

Wie Zijn Wij

Co-Med BV is opgericht in 2019 als antwoord op de toenemende druk op de huisartsenpraktijken. Co-Med is een initiatief van mensen met ruime ervaring in de eerstelijnszorg én met ondernemen.
Hierbij heeft Co-Med als hoofddoel de huisartsen van nu en de toekomst te ontzorgen van alle niet medische management betreffende zaken.
Co-Med heeft als hoofddoel de huisartsen van nu en de toekomst te ontzorgen van alle niet-medische managementtaken. Waarbij ervoor gewaakt wordt dat de huisarts zijn/haar zelfstandigheid en ondernemerschap behoudt, maar aan de andere kant wel de voordelen behaalt uit de schaalgrootte door samenwerking met Co-Med.
Co-Med doet dit door deel te nemen in een maatschap of BV (afhankelijk van de gekozen structuur van de bestaande praktijk). Hiermee ontstaat een hecht partnerschap waarbij de huisarts zich weer 100% kan focussen op de patiënt en volledig ontzorgd wordt voor alle organisatorische en niet-medische taken.
Door de combinatie van medische professionals en management experts ontstaat er een droom cocktail van medische topzorg en een professioneel management waarbij schaalgrootte en managementinformatie gaan zorgen dat een optimale praktijkvoering ontstaat.
Co-Med: Samen Ontzorgen

Door middel van het zoeken van synergiën tussen de verschillende praktijken, activiteiten wordt er door Co-Med naartoe gewerkt om een groep van praktijken te laten ontstaan waarbij het leveren van de best mogelijk zorg en een hoog klant tevredenheidsgehalte het optimale streven is.
Onderdeel van Co-Med zijn staat voor een praktijk waarbij de patiënt voorop staat en waarbij de huisarts de tijd heeft voor zijn patiënten omdat hij verder ontlast wordt van zijn neven activiteiten.

Postadres

Bassin 120
6211 AK Maastricht
Netherlands

 

E: info@co-med.nl
T: +31 (0) 43 204 1030

© Co-Med. All rights reserved